Antrenorul de fotbal principal al Power Five prevede că septembrie va fi „destul de aproape de normal”

, antrenorul principal de fotbal din Texas A&M, Jimbo Fisher, rămâne optimist, va vedea mulțimi care poartă mască la Kyle Field, când Aggies va lua terenul împotriva Abilene Christian Wildcats Wildcats pe 5 septembrie.

„Sunt foarte încurajat pentru că guvernatorul nostru a deschis sport în afara 50 la sută acum, mă refer la acest timp devreme”, a spus Fisher. “Mă aștept să fie destul de aproape de normal.”

Fisher i -a spus cancelarului John Sharp că jucătorii sunt la fel de „gata de plecare așa cum i -am văzut vreodată”, după ce s -au întors în campusul 9 iunie pentru prima dată de când a lovit pandemia.

Fisher este alăturat la cel mai recent episod din „Covid-19: Sistemul Universitar Texas A&M răspunde” de directorul atletic Ross Bjork, medicul de echipă principal Dr. JP Bramhall și Dr. Ryan Pittsinger, director de consiliere și psihologie sportivă. Fiecare oferă o perspectivă unică asupra modului în care pandemia a afectat sportivii de elită din Texas A&M.

Spectacolul va fi difuzat la 19 p.m. Joi pe Kamu-TV în College Station și pe alți afiliați de televiziune publică din Texas. De asemenea, va fi disponibil pe canalul YouTube al sistemului Texas A&M University,.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *