Cea mai bună alergare mănâncă și repetă din aprilie 2018

Bună ziua! Este mai și sunt foarte extatic să primesc o lună nouă și să mă conectez la obiectivele mele. Ai primit obiective pentru 2018? Ce au fost și cum vin?

Dar înainte de a discuta despre asta, iată o rundă rapidă a postării mele preferate de rulare, să mănânce postarea și postarea generală pe care vreau să o repet pentru aprilie!
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Am un test Covid-19
Obținerea unui test coronavirus – cum funcționează, cum se simte, experiența mea și multe altele. Am primit testul standard și Ben a primit testul rapid Covid-19.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 16 secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
05:16

Postare preferată de rulare:

Cele mai bune idei de pregătire a cursei maratonului din Boston și lista de verificare

Acest post are o listă de verificare grozavă de ambalare pentru un maraton din oraș sau jumătate de maraton. De asemenea, este grozav pentru orice moment în care călătoriți și doriți să alergați în timp ce ieșiți din oraș. Faceți o listă din cap până la vârful tuturor echipamentelor de rulare pe care trebuie să le rulați și să utilizați această listă de verificare sau să faceți propria listă, astfel încât să nu uitați nimic incredibil de crucial (și nu vă despachetați întreaga geantă, deoarece nu sunteți sigur dacă sunteți Împachetat -o pe alergare, bucurați -vă de încărcător sau ceva – am făcut asta).

și

Video Idei de curs Boston Marathon

Când am condus maratonul de la Boston, am făcut o mulțime de videoclipuri ale cursului și apoi am venit acasă și am pus la cale o recenzie video cu gânduri generale. Nu sunt un fel de fantezie, dar este unul dintre cele mai bune videoclipuri din Boston Marathon de acolo, deoarece o mulțime de oameni care îl conduc Boston îl rulează de fapt – și nu se opresc pentru a înregistra videoclipuri cu Heartbreak Hill și alte aspecte importante. Norocos pentru tine, mă bucur să meargă pauze în timpul unei alergări – mai ales în timpul unui maraton dur, așa că nu a fost nicio problemă să obțin o mulțime de imagini pe traseu!

Post preferat de mâncare:

Am încercat Rambutan! Este un fruct foarte interesant pe care l -am văzut la Walmart din Florida.

Menționare onorabilă:

Rețetă rapidă de pâine prăjită

3 Cookie -uri cu ovăz de ciocolată cu ingredient

Postare preferată pe care aș dori să o repet:

Rularea videoclipurilor și a unui podcast

Vă răspund la întrebările dvs. recente de pe Instagram și acoperă totul, de la cum să mă motivez să alerg … până la … cum mi -am crescut părul mult … până la … ce să fac dacă îți lipsește o perioadă lungă de lungă … și multe altele!

Puteți să -l ascultați pe podcast -ul Run Eat Repeat sau să vă bucurați de videoclip. Anunță -mă ce preferi!

Pregătirea mesei pentru alergătorii ocupați a fost o postare grozavă plină de idei de bază pentru lucruri cu care puteți alimenta!

Și am vrut să mă conectez cu obiectivele mele pentru anul … dar mi -am dat seama că nici nu le pot numi. Acesta nu este un semn bun pentru progresul meu.

Apoi, nu voiam nici măcar să le verific pentru că, fără îndoială, nu reușesc dacă nu știu care sunt obiectivele mele!

Boo. Dar, l -am strâns și am aruncat o privire la postarea mea de goluri: 3 lucruri pe care le schimb pentru a alerga mai bine

Cele 3 obiective pe care le-am stabilit au fost bune prin faptul că sunt accesibile și realizabile și capabile. Dar nu le zdrobesc cu adevărat – așa că iată obiectivul, actualizarea și ce trebuie să fac pentru a reveni pe drum …

3 goluri de rulare:

1. Rulați primul lucru dimineața – Actualizare: am fost bine despre asta pentru o perioadă și apoi am început să mă întorc în obiceiurile din spate … dar având în vedere că schimbarea timpului mă întorc la alergarea timpurie!

Pentru a face: Asigurați -vă că am postarea mea zilnică de rulare Instagram Run RAPORT cu o seară înainte, astfel încât să nu petrec 2 ore pe telefonul meu făcând poze sau să mă distrag.

2. Păstrați un jurnal de rulare – Actualizare: Am un jurnal de rulare imprimabil, dar mă descurc cel mai bine dacă fac o poză cu Bucurarea mea de rulare și pun o notă rapidă în Google, păstrați -vă despre rularea mea. O să fac asta în fiecare zi pentru a reveni la obicei.

Pentru a face: Faceți o notă rapidă în telefonul meu după fiecare alergare sau antrenament cu ceea ce am făcut și cum m -am simțit. Postează la RER la sfârșitul săptămânii pentru a mă răspunde.

3. Planul de masă și planifică -mi antrenamentele – Actualizare: nu. Nu eram sigur ce maratoane complete aveam să fac anul acesta și nu intenționez cu adevărat să se pregătească pentru jumătate de maratoane, așa că nu am planificat antrenamente. Trebuie să fac atât planificarea mesei, cât și planificarea antrenamentelor săptămâna aceasta, iar săptămâna viitoare pentru a ajuta să revin pe drum și trebuie să mă înscriu la maratoanele pe care vreau să le fac anul acesta, astfel încât să mă pot antrena pentru ceva.

Datorită multor cereri de cititor / alergător, fac mult mai mult planificarea mesei, astfel încât să pot împărtăși ceea ce mănânc și gătesc!

Pentru a face: Înscrieți -vă la cursele pe care vreau să le fac anul acesta și să creați un plan de antrenament pentru ei. Scrieți un plan estimat de masă pentru întreaga lună, așa că am mers la mese la pregătire, dar pot să -l schimb dacă sfârșesc prin a poftește altceva sau a găsi ceva la vânzare care va funcționa.

Am făcut alte câteva obiective (non-running) pentru an, dar simt că este o discuție suficientă pentru o zi … Vom ajunge la restul în curând!

Întrebare: Care este cel mai bun lucru pe care l -ai făcut sau ai mâncat în aprilie?

Care sunt obiectivele tale pentru mai? Cum vin obiectivele tale din 2018?

Trimite -mi cartea de lucru

17Save

Împărtășirea este grijulie!

17Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Run Fit Challenge Week 1 – Q&A live

Run Fit Challenge Week 1 – Q&A live

Run Fit Fit Challenge Live Facebook Session Q&A. Săptămâna 1 Întrebări despre alergare și pierderea în greutate. Antrenament pentru frecvența cardiacă și

Rulați raportul pentru 6 – 12 mai

Rulați raportul pentru 6 – 12 mai

Salut! Cum a alergat și a mâncat săptămâna aceasta? Iată runda mea de alergare, mâncare, amuzantă, aleatorie și actualizări de la altul

Ziua de pregătire a maratonului 1 – jurnal video?

Ziua de pregătire a maratonului 1 – jurnal video?

Începeți jurnalul de antrenament maraton. Ziua 1 Check -in după alergarea mea lungă. Actualizări zilnice de rulare și rețetă pentru următoarele 90 de zile

Întrebări și răspunsuri la run mănâncă viziere repetate, podcast -uri și zile de recuperare

Întrebări și răspunsuri la run mănâncă viziere repetate, podcast -uri și zile de recuperare

Cât timp te recuperezi după o jumătate de maraton? Mi -am condus primul maraton complet și mă întreb cât timp decolezi … idei pentru

Runner, mâncător, întrebări cititor- Povestea Insta (ianuarie 2) Podcast

Runner, mâncător, întrebări cititor- Povestea Insta (ianuarie 2) Podcast

Întrebările dvs. despre alergare, blogging, păr, antrenament de forță și multe altele! Răspund la toate întrebările care au venit în acest sens

Cât timp trebuie să fie pe termen lung și să fie cel mai bun lucru în mișcare de răspuns la întrebări și răspunsuri

Cât timp trebuie să fie pe termen lung și să fie cel mai bun lucru în mișcare de răspuns la întrebări și răspunsuri

Cât timp trebuie să fie timpul tău lung pentru o jumătate de maraton? IT Band Sydrome – Cât timp ați decolat de la alergare? Rrca coa

⚡ de Sharereaholic

.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *