2009 Arnold Traditional Men’s Finala Wrap-Up

2009 Arnold Traditional Men Finala Wrap-Up
de John Romano

A afirma că abilitatea de la Arnold Tradițional din acest an a fost profundă este o subestimare. Dacă Olympia a fost o luptă; Acest Arnold a fost un război cu drepturi depline la ordinul a ceva ce Alexandru fantastic ar fi purtat. Primii șase din acest an a fost atât de puternic încât s -ar putea să fi amestecat comanda, precum și nimeni nu s -ar fi putut plânge.

Discuția care a condus în emisiune a înconjurat în principal Victor Martinez, precum și dacă, sau exact cât de mult, accidentarea la genunchi care l-a aliniat pe Olympia a subvertit un succes repetat la Arnold în acest an. Apoi, cel de -al doilea a preferat să intre în emisiune – Kai Greene – a început să adauge dramă ecuației, cu rapoarte care au apărut despre starea sa, sănătatea sa sau dacă ar scoate din spectacol. De fapt, această dramă s -a perpetuat chiar la fel ca ziua spectacolului, cu Flexonline.com raportând că Kai a fost zgâriat.

Când praful s -a instalat, Victor a fost cel care a satisfăcut profeția! El a revenit pe scenă, însă condiționarea lui nu a fost la fel de ascuțită pe cât a adus în trecut, precum și piciorul stâng nu părea la fel de mare ca și dreapta. . . La fel ca și amândoi, pentru asta, păreau un pic dezumflate. Restul lui a fost destul de al naibii de bun – dimensiunea lui, condiționarea nebună, precum și glutele striate profund gravate, pe care sunt sigur că le -a făcut pe Steve Blechman să se ridice, precum și să strige „Weeeeeeew !!” La fel ca și rutina sa în afara lanțului s-a dovedit imposibil de învins. De fapt, a luat casa cel mai bun premiu Poser! Campionul Arnold din 2007, Victor Martinez trebuie să se stabilească pentru a doua, deoarece în această noapte Kai Eco-friendly a fost încoronat campionul din 2009.

Pe locul trei, Branch Warren a dovedit că vă puteți recupera dintr -o accidentare, precum și reveniți mai mult de 100%. După ce a căzut pe un zbor de scări, precum și și -a rupt tricepsul, Branch a venit la Arnold aducând poate cea mai bună combinație generală de dimensiune, precum și condiționare pe care a afișat -o vreodată în cariera sa. Pentru munca sa dificilă, el a fost răsplătit cu premiul cel mai musculos; Al treilea său în 3 ani. Dave, Triple H, precum și cu toții credeam că ar fi putut pune la fel de sus. Acesta a fost un spectacol incredibil pentru ramură; S -a dovedit că o masă musculară sfâșiată nu trebuie să fie sfârșitul lumii.

Toney Freeman a trebuit să se mulțumească cu a patra locație în această noapte, în ciuda unei prezentări care l -ar fi putut vedea repede la suprafață mult mai sus. Rutina sa a fost un act de clasă lustruit, care a prezentat un ansamblu fenomenal de masă musculară de înaltă calitate, precum și o condiționare excelentă. În timp ce s -ar putea afirma că Toney ar fi putut fi un pic mai uscat în glutele sale, precum și în hamstrings, asta ar fi alegerea NITS. Toney are nevoie de mai multă dimensiune, cu toate acestea nu poate fi cu prețul condiționării. X-Man este un tip mare, înalt, care ar putea aduce rapid mai mult mușchi, cu toate acestea, dacă nu include condiționarea ascuțită de ras, pare să facă mai multe daune decât bine.

În a cincea locație, Silvio Samuel ar putea fi rapid vedeta emisiunii. Nimeni nu era mai greu, mai uscat, mai striat, mai detaliat sau mai complet. Nu este suficient de mare pentru a câștiga un spectacol al acestui Calber. Adăugarea mai multă masă nu va rezolva problema. Structura lui este despre maximă. Silvio va câștiga o mulțime de spectacole pro mai mici, cu toate acestea nu îl pot vedea declarând un titlu ASC sau Olympia. Pur și simplu nu este suficient de mare.

Rotunjind primii șase, Moe Elmoussawi și -a adus până în prezent cel mai bun pachet. El a fost toată metoda, precum și nu a lăsat nimic. Cu toate acestea, la fel ca Silvio, Moe îi lipsește doar dimensiunea, precum și contururile ciudate care cuprind campioni de astăzi. Nu există o zonă slabă pe el, cu toate acestea toate zonele împreună nu s -au adăugat în această noapte.

Rezultate pentru culturism pentru bărbați:

1. Kai Greene
2. Victor Martinez
3. Branch Warren
4. Tony Freeman
5. Silvio Samuel
6. Moe Elmoussawi
7. Dennis James
8. Sergey Shelestov
9. Johnnie Jackson
10. Ronny Rockel
11. Gustavo Badell
12. Ahmad Haidar
13. Marcus Haley

Cea mai musculoasă – Branch Warren

Premiul cel mai distractiv de poză – Kai Greene

[Yt] 7jh3zkztzqe [/yt]

[Yt] vtwlizlr4yk [/yt]

Sursa articolului: rxmuscle.com

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *