2010 NPC Cheltuition Grant Bodybuilding & Figura Tradițional

2010 NPC Cheltuition Grant Bodybuilding & Figura tradițional 17 iulie
prin subvenție de cheltuieli

Peste 10.000 de sportivi care concurează în SportsFest – promotor, precum și Master of Ceremonii, vor fi legendarul Grant Cheltuiely CodalBuilder, domnul America, precum și domnul World. Grantul de cheltuieli a apărut în noua lansare a „Pumping Iron”, cu Arnold Schwarzenegger, precum și a fost prezentată în diverse filme, emisiuni de televiziune, precum și reclame.

Cea de -a 5 -a anuală a Godalbonding -ului cu cheltuieli NPC, precum și cifra tradițională va avea loc la Cedar Beach Park din Allentown, Pennsylvania, sâmbătă, 17 iulie 2010, la ora 13:00. Face parte din Lehigh Valley Sports Fest, un eveniment sportiv care a atras mii de sportivi, precum și spectatori de pe tot globul. Admiterea este total gratuită pentru toți spectatorii.

*** News Flash *** Scott Epstein, fost vicepreședinte al diviziunilor mondiale de Body Building Guild (WBBG) Pro & NPC, precum și în prezent directorul executiv al serviciilor de administrare a publicității (PMS), o firmă de rezervare a relațiilor cu media/talente are și -a anunțat sponsorizarea pentru acest eveniment, semnând apariții invitați la sportivi actuali de top actuali recunoscuți rapid de la Syndicated TV.

Fii la îndemână pentru a se întâlni, precum și pentru a -l saluta pe Rob Terry, TNA Worldwide Champion & 5x Mr. Wales. Rob, cunoscut pe cercul de lupte drept „The Freak”, se luptă în prezent în toată lumea, precum și este prezentat de mai multe ori pe săptămână pe Spike TV, precum și PPV. Fanii nu vor dori să rateze să obțină o fotografie de 8 × 10 lucioasă autografată și/sau poza lor făcută cu lupta TNA, precum și superstarul culturismului.

“Rob Terry îmi amintește complet de Louie (Ferrigno) atunci când a intrat în afacere, cu excepția faptului că Rob este în mod clar mult mai mare proporțional și deja recunoscut la nivel mondial atât pe piețele de culturism, cât și pe piețele de lupte”, spune Epstein. precum și aprobarea produsului pe care oamenii îl apelează este copleșitor, astfel încât să putem fi selectivi pentru adevăratele credințe ale lui Rob ”.

În plus, PMS va găzdui recent NBC American Gladiator Fury (Jamie Kovac) pentru eveniment. Fury a lucrat cu Hulk Hogan ca gladiator, precum și a inspirat -o să se antreneze mai tare. Ea a concurat în culturismul NPC, precum și în competiții de figuri în trecut, făcând în scurt timp primul ei „Strongman”, precum și s -a dezvoltat într -o mașină slabă de 160 de kilograme. De asemenea, Fury va semna autografe, precum și va face poze cu fanii.

Nu ne vom opri aici. De asemenea, apare cu amabilitatea PMS este fostul WWE/WCW/TNA Diva și luptător Ryan Shamrock. Ryan este într -o formă uimitoare, precum și concurează într -un concurs de cifre NPC, care respectă săptămâna. Poate că va alege să intre în acesta, care pe baza a ceea ce am văzut recent, ea va merge cu aurul!

Acest eveniment va avea loc la Cedar Beach Park, S. Ott Street, pe strada Hamilton din Allentown, Pennsylvania. Înregistrarea va începe la ora 10:00, prejudiciul începând cu ora 13:00, precum și finalele vor începe 1 oră după prejudecăți. Pentru mai multe informații despre acest eveniment, vă rugăm să vizitați, precum și www.sportsfest.org. Pentru informații suplimentare despre acest eveniment, vă rugăm să luați legătura cu EVA SOT 973-420-5695 sau ems@billgrant.net.

sursă

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *